Welkom op ons online platform
In het programma Duurzaam en gezond aan tafel staat de integrale aanpak van de zorgketen centraal. Als zorgprofessionals verbeter je hiermee snel maaltijdbeleving, smaak, kwaliteit, kostenbeheersing en verminder je voedselverspilling. Via de Masterclasses krijg je inspiratie, motivatie, en kun je kennis uitwisselen. Zo werken we gezamenlijk aan praktische doelen en oplossingen voor knelpunten.

Je krijgt hier online toegang tot alle cursusmaterialen. Log in met de naam en inlogcode die we je toegestuurd hebben. Je vindt hier het cursusmateriaal behorende bij de Masterclasses.


Bovendien kun je alle hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld werkinstructies en invullijsten downloaden in pdf formaat.


Diverzio Dashboard

Dat is nog niet alles. Je krijgt ook nog toegang tot het Diverzio Dashboard, de online tool waarmee je snel inzicht krijgt in maaltijdtevredenheid, duurzame inkoop, voedselverspilling en financiën.

De maaltijdbeleving en waardering van de gast, patiënt of bewoner is het vertrekpunt. De kosten worden altijd integraal berekend. Wat kost nu echt een goede gezonde duurzame maaltijd? Hoe belangrijk is deze maaltijd? En wat levert het op?


Diverzio heeft deze methode inmiddels bij tientallen zorgorganisaties succesvol toegepast. Om kwaliteitsverbeteringen en verduurzaming daadwerkelijk in de praktijk te brengen heeft Diverzio deze waardevolle online tool ontwikkeld.


Zie voor het laatste nieuws www.duurzaamgezondaantafel.nl

Heeft u vragen?
Neem contact op met Diverzio:
E: support@diverzio.nl
T: (013) 440 02 22